Tuiskun Lumilajikoulu 2017

AIKA:         1.koulu: maanantaisin 16.1. (maastohiihto), 23.1. (ampumahiihto), 30.1.(mäkihyppy) ja 6.2. (hiihtocross) klo 18–19:30

                   2.koulu: keskiviikkoisin 18.1. (maastohiihto), 25.1. (ampumahiihto), 1.2.(mäkihyppy) ja 8.2. (hiihtocross) klo 18–19:30

PAIKKA: Hakunilan urheilupuisto, kokoontuminen hiihtostadionilla

HINTA: 35e/lapsi (hinnassa huomioitu Vantaan kaupungilta ja Sotungin lukiolta saatu tuki)

VÄLINEET: Säänmukaiset liikuntavarusteet ja juomista. Omien suksien, sauvojen ja monojen puuttuessa niitä voi lainata seuran murtsikkakirjastosta.

ILMOITTAUTUMINEN: Oheisella lomakkeella tai suoraan Lauralle laura.liikanen@vhs.fi

 

Tuiskun lumilajikoulu koostuu neljästä puolentoista tunnin harjoituskerrasta, maastohiihdon, mäkihypyn, ampumahiihdon ja hiihtocrossin maailmassa. Jokaisella kerralla harjoittelemme lapsien kanssa taitoja yli lajirajojen ja kehitämme eri ominaisuuksia - laadukkuutta, monipuolisuutta, hauskuutta, yhdessä tekemistä ja turvallisuutta korostaen. Ampumahiihtokerralla kokeillaan ekoaseammuntaa, joka mahdollistaa erinomaisen lajikokeilun turvallisella tavalla. Koulun lopuksi kaikille osallistujille jaetaan kummiurheilijoiden allekirjoittamat diplomit.

Koulu on tarkoitettu 5-12-vuotiaille ja ilmoittautuneet jaetaan kahteen ikäryhmään.

Vanhemmille on tarjolla keskiviikkoisin lumilajikoulun kanssa samaan aikaan muuta liikunnallista toimintaa. Lisätietoja saatavilla seuran sivuilta viimeistään joulukuussa.

Tuiskun Lumilajikoulua vetävät seuran omat valmentajat ja hiihtäjät sekä Sotungin lukion oppilaat. Lisäksi ampumahiihto- ja mäkihyppykerralle saadaan lajitietämystä seuran ulkopuolelta.

Tuiskun Lumilajikoulun esite.

 


Tervetuloa koko perheen Lumipäivien iltajatkoille!

Lasten Lumipäivät -kiertue tarjoaa yhdessä Vantaan Hiihtoseuran ja Sotungin Urheilulukion kanssa kaikille avoimet iltajatkot
to 12.1.2017 klo 17-19 Hakunilan Urheilupuistossa.
Tapahtumassa luvassa mm. ekoaseammuntaa, lumipelejä, mäkihyppyä ja suksicrossia.
Paikan päällä voit osallistua myös Lapin loman arvontaan!
Ottakaa omat hiihtovälineet mukaan. Tarvittaessa hiihtovälineitä voi lainata tapahtuman aikana Murtsikkakirjastosta rajoitetusti.
Tarjolla lämmintä mehua ja pientä evästä.
Tervetuloa liikkumaan lumella!

 


Vantaan Kaupunki   Vantaan Energia   Aktia Pankki Oyj   Vauhti   DÆHLIE  Matti Heikkinen