Tuiskun Lumilajikoulu 2018

AIKA:         1.koulu: maanantaisin 15.1. (maastohiihto), 22.1. (ampumahiihto), 29.1.(mäkihyppy) ja 5.2. (hiihtocross) klo 18–19:30

                   2.koulu: keskiviikkoisin 17.1. (maastohiihto), 24.1. (ampumahiihto), 31.1.(mäkihyppy) ja 7.2. (hiihtocross) klo 18–19:30

PAIKKA: Hakunilan urheilupuisto, kokoontuminen hiihtostadionilla

HINTA: 35e/lapsi

VÄLINEET: Säänmukaiset liikuntavarusteet ja juomista. Omien suksien, sauvojen ja monojen puuttuessa niitä voi lainata seuran murtsikkakirjastosta.

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittautumislinkki

LISÄTIETOJA: Lauralta liikuttavalaura@gmail.com

 

Tuiskun lumilajikoulu koostuu neljästä puolentoista tunnin harjoituskerrasta, maastohiihdon, mäkihypyn, ampumahiihdon ja hiihtocrossin maailmassa. Jokaisella kerralla harjoittelemme lapsien kanssa taitoja yli lajirajojen ja kehitämme eri ominaisuuksia - laadukkuutta, monipuolisuutta, hauskuutta, yhdessä tekemistä ja turvallisuutta korostaen. Ampumahiihtokerralla kokeillaan ekoaseammuntaa, joka mahdollistaa erinomaisen lajikokeilun turvallisella tavalla. Koulun lopuksi kaikille osallistujille jaetaan kummiurheilijoiden allekirjoittamat diplomit.

Koulu on tarkoitettu 5-12-vuotiaille ja ilmoittautuneet jaetaan kahteen ikäryhmään.

Vanhemmille on tarjolla oma hiihtokoulu lumilajikoulun kanssa samaan aikaan. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Tuiskun Lumilajikoulua vetävät seuran omat valmentajat ja hiihtäjät.

 


 

Vantaan Kaupunki   Vantaan Energia   Aktia Pankki Oyj   Vauhti   DÆHLIE  Matti Heikkinen